Autor | Wiadomość |
---|
Shilvia Cavendish Hodowca
Liczba postów : 141 Join date : 04/02/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Nie Mar 20, 2016 7:18 pm | |
| W związku z licznymi zażaleniami odnośnie mojego obrazka, na którym widnieje Shilvia w stroju wiktoriańskiej pokojówki, przedstawiam teraz nową, ulepszoną wersję... "P-panie Cavendish, proszę na mnie tak nie krzyczeć..." |
|
| |
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Nie Mar 27, 2016 4:23 pm | |
| Wybaczcie, ale ostatnio rysuję tylko Szywkę ;.; Trochę jej włosy odrosły |
|
| |
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pią Kwi 01, 2016 11:59 pm | |
| Sugestia As... Dla porównania |
|
| |
Astaroth Połykacz ognia
Liczba postów : 397 Join date : 06/02/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Sob Kwi 02, 2016 6:03 am | |
| Świetne :DDD Dobrze, że koniec końców nic nie narysowałam, bo wprawiłabyś mnie w kompleksy. I czyżby to był jeden z niewielu artów, gdzie Sel nie jest wkurwiona? Ba! Uśmiecha się? xd |
|
| |
Selene Kat
Liczba postów : 770 Join date : 21/05/2013
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Sob Kwi 02, 2016 9:07 am | |
| O NIIIIE, to jest piękne, zakochałam się. Sel jest taka szczęśliwa <3. As, ona się uśmiecha, bo jest dumna ze swojej funkcji!!! Tak zapozowała do rysunku, ot. A Vel co trzyma w łapie? Bo wygląda jak jakaś maniaczka z Inkwizycji XD |
|
| |
Selene Kat
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Czw Kwi 14, 2016 11:17 pm | |
| Szywka i Lynn, a dla Was dwie zagadki: po pierwsze - dlaczego oboje są tacy ucieszeni? A po drugie... gdzie leży ręka Lynna? xD Proszę mi wybaczyć jakoś, brak proporcji i dziwne krocze Lynna, jakby nosił pieluszkę XD. |
|
| |
Freya Wagabunda
Liczba postów : 36 Join date : 13/04/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Kwi 18, 2016 11:38 pm | |
| |
|
| |
Astaroth Połykacz ognia
Liczba postów : 397 Join date : 06/02/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Czw Kwi 21, 2016 9:23 pm | |
| Aksolotl. Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, jak pali pod wodą |D |
|
| |
Matthew Grabarz
Liczba postów : 357 Join date : 11/04/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Sob Kwi 30, 2016 11:55 am | |
| SEL, TO WYGLĄDA JAKBY ON JĄ MACAŁ PO DUPIE, A SZYWKA UŚMIECHA SIĘ PRZEZ ŁZY XDDDD Ale to jest chyba mój ulubiony rysunek który zrobiłaś <3 Freya nie będzie miała problemu z odnalezieniem się na forum wśród tych wszystkich zboków :V Mnie ciekawi jak Aksolotl gwałci pod wodą :VVV O i jeszcze tu jest Mefju rule 63 (zabijcie mnie ;.;) |
|
| |
Jess Mistrzyni Katów
Liczba postów : 13 Join date : 17/04/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Sob Kwi 30, 2016 12:35 pm | |
| |
|
| |
Freya Wagabunda
Liczba postów : 36 Join date : 13/04/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Maj 02, 2016 11:42 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Czw Maj 05, 2016 10:10 pm | |
| Ok to było tak, że narysowałam coś dla Hawke: Haw zauważyła tak coś co opisała jako "mała Szywka": I tak oto narodził się Szyw-dzidziuś: |
|
| |
Selene Kat
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Maj 09, 2016 5:45 pm | |
| Od razu powiem, że rysunek NIE jest mój, ja tylko go nieco przerobiłam. Tak, oto mokry sen Selci. Bardzo chciałabym zamieścić tu każdego, nnno ale nie dało rady xD. Podpisałam więc tych, z którymi ostatnio pisałam fabułę + kto pasował wizualnie, mniej więcej. |
|
| |
Rosaline Różyczka
Liczba postów : 93 Join date : 25/01/2014
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Maj 09, 2016 6:38 pm | |
| Ojakikurwasłodki. ;; Aż mi się przypomniały moje początki z blogowaniem, jak pisałam ze znajomymi z neta opowiadania o pewnym chałowym, ale kochanym z sentymentu anime, i jak były święta lub któraś miała urodziny, to wszystkie grupowo wstawiałyśmy takie przeróbki. Ach, wspomnienia... <3 TYLKO GDZIE PANI DOKTÓR? |
|
| |
Veilore Panna srebrna rączka
Liczba postów : 229 Join date : 22/08/2015
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Maj 09, 2016 7:11 pm | |
| Sądzę, że "Pani Doktór" nie byłaby mile widziana w śnie Selcinki. XD A przynajmniej nie takim błogim. Prędzej czy później zrobiłby się z tego koszmar. OvO Oj na pewno. XD |
|
| |
Matthew Grabarz
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Maj 09, 2016 10:13 pm | |
| Bo nie ma na świecie nic ważniejszego od rodziny <3 A jak lepiej dbać o stosunki niż sprzedać kuzynowi/kuzynce ciepłego przytulasa? [img] [/img] |
|
| |
Matthew Grabarz
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Sob Maj 21, 2016 11:37 am | |
| Wszystkiego najlepszego Antosiu!!!! |
|
| |
Rachel Herrington Akrobatka
Liczba postów : 199 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Cze 13, 2016 4:39 pm | |
| Także oto.. jest dzieło Masakra pod Wishtown. Przedstawia ono niezwykłą scenę, pełną dynamizmu i emocji. Widzimy tam niejakiego Lynna, siedzącego na plecach Hawke, podczas rozpaczliwej próby obrony przed okrutnym oszczerstem "nie posiadania jaj". W akcie desperacji ów osobnik zdejmuje spodnie. W sylwetce Lynna uwagę przykuwa, poza kształtnym tyłkiem, wielki nos. Został on przedstawiony symbolicznie - podobno im większy nos, tym większy.. ehm. Oczywiście to brednie.Dzieło pozostało w formie szkicowej, a sama artystka twierdzi, że w takiej oto formie owo dzieło zostawi. ~Z kronik nieznanych. |
|
| |
Rosaline Różyczka
Liczba postów : 93 Join date : 25/01/2014
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Cze 13, 2016 10:52 pm | |
| - Cytat :
- W sylwetce Lynna uwagę przykuwa, poza kształtnym tyłkiem, wielki nos. Został on przedstawiony symbolicznie - podobno im większy nos, tym większy.. ehm. Oczywiście to brednie.
Nancy potwierdza. <3 Ale żeby Szywka nie cierpiała, przyspieszę powstawanie następnej strony, nioch. <3 Gdyby nie Erin, wyglądałby jak wściekły człowieczek, którego ktoś kopnął w tyłek akurat wtedy, kiedy kończył odcedzanie kartofelków. xD Ale nieźle Ci idzie rysowanie, weź kiedyś jeszcze coś zarzuć. *^* Jestem masochistką, zniosę wszystko. xD |
|
| |
Rachel Herrington Akrobatka
Liczba postów : 199 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Wto Cze 14, 2016 8:42 am | |
| - Cytat :
- Gdyby nie Erin, wyglądałby jak wściekły człowieczek, którego ktoś kopnął w tyłek akurat wtedy, kiedy kończył odcedzanie kartofelków. xD
Padłam xD. Myślę, że rysunków będzie więcej, o chatboxie, ma inspiracjo. Oczywiście duży nos i nagi tyłek Lynna już sobie darujemy. |
|
| |
Devil Kryptowiedźma w kitlu
Liczba postów : 234 Join date : 09/08/2013
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Wto Cze 21, 2016 12:48 am | |
| - Rachel napisał:
Także oto.. jest dzieło Masakra pod Wishtown. Przedstawia ono niezwykłą scenę, pełną dynamizmu i emocji. Widzimy tam niejakiego Lynna, siedzącego na plecach Hawke, podczas rozpaczliwej próby obrony przed okrutnym oszczerstem "nie posiadania jaj". W akcie desperacji ów osobnik zdejmuje spodnie. W sylwetce Lynna uwagę przykuwa, poza kształtnym tyłkiem, wielki nos. Został on przedstawiony symbolicznie - podobno im większy nos, tym większy.. ehm. Oczywiście to brednie. Dzieło pozostało w formie szkicowej, a sama artystka twierdzi, że w takiej oto formie owo dzieło zostawi.
~Z kronik nieznanych. ...Czekaj, czekaj! On chce jej włożyć do ucha...? XD Wincyj rysunków! o3o |
|
| |
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pią Cze 24, 2016 11:32 pm | |
| No dobra. Tym razem ja coś skromnego wrzucam. XD Veiciaaaaa |
|
| |
Isabelle Żniwiarz
Liczba postów : 138 Join date : 11/03/2016
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Pon Cze 27, 2016 6:25 pm | |
| No cóż, mam nadzieję, że mnie za to nie zabijecie x) Po prostu... coś mnie tak natchnęło i można powiedzieć, że to art jakby do mojej sesji z Lynnem x) Tak, tak, noc jest po to, byście się nie skumali, jak bardzo skopałam postać męską. W sumie, po raz pierwszy rysowałam faceta... (żeby nie było, podstawą był kadr z komiksu, aż tak świetnie nie rysuję ;-;) |
|
| |
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Sro Cze 29, 2016 10:59 pm | |
| Takie małe co nieco, rysowane na szybko w celu przyspieszenia selcinego odpisu. XD |
|
| |
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! Nie Lip 10, 2016 1:14 pm | |
| OMOJBORZU 100 POSTUW MI SZCZLIŁO Z tej okazji powrzucam trochę mojego gówna, którego nie wrzuciłam wcześniej Pirw dla innych: Portret Nan Drugi portret Nan Portret Rose który nie wyszedł Prezent urodzinowy dla Hałki, który nie wyszedł A tu nie wiem... Dziecko Lynna i Nancy A tu dziecko fem!Matta i m!Nancy (nie pytajcie) Ok teraz byndom Szywki i półtora Matta: Na wakacjach Nadąsana Szyw >:I A tu nie wiem :I Szyw bez piątej klepki Ten uczuć kiedy znowu obgadujo Cię na fabule >:'I Szyw, której nie skończę :V Lineart Szyw. Może go sobie ktoś ją pokolorować jak chce :V Szkic na kartce, który chyba zgubiłam I na koniec fem!Matt (ZGADLIŚCIE, TEŻ NIE SKOŃCZĘ :DDDD) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rysuj dla Wisha! | |
| |
|
| |
|