Temat: Poszukiwania do gry. Pon Maj 20, 2013 5:37 pm
First topic message reminder :
Nie masz z kim pisać na fabule? W tym temacie możesz zobaczyć kto jest wolny i chętny do pisania lub też zamieścić własne ogłoszenie.
Autor
Wiadomość
Cecilia Dyrygentka
Liczba postów : 15 Join date : 17/08/2016
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Sob Sie 27, 2016 11:40 am
Szukam kogoś, z kim mogłabym popisać. Szukam jednak osoby dość odważnej, nie bojącej się wyzwań. Moja postać to nie ktoś, kto podczas zabawy w piaskownicy ograniczy się do stawiania babek z piasku. Nawet taka zabawa, będzie ogromnym wyzwaniem dla cierpliwości i psychiki (normalnego) człowieka. Nie znaczy to jednak, że moją intencją jest zrobić czyjejkolwiek postaci krzywdę. Cycek nic wam nie zrobi, póki będzie choć trochę zabawnie. Czekam na odważne i odważnych!
Let's have FUN!
Jeśli szukasz jednak szybkich odpisów, to nie do mnie. Miewam czasem humorki i nie zawsze odpisuje na drugi dzień!
Aktualne
Ostatnio zmieniony przez Cecilia dnia Nie Paź 30, 2016 10:38 am, w całości zmieniany 2 razy
Masz dość swojego nudnego życia? Chcesz je urozmaicić, albo jeszcze lepiej - zakończyć? Napisz do mnie, a z pewnością sprawię Ci ból, którego oczekujesz i wiele, wiele więcej. Nie czekaj, pobaw się ze mną już dziś!
Oferuję między innymi:
> dziwną rozmowę, > skaryfikacje wykonywane zatrutą kosą; > akupunkturę gałek ocznych; > jednorazowe ćwiczenia walki na śmierć i życie; > trwałe znieczulenia poprzez uszkodzenie nerwów; > unikalne próbki trucizn już testowanych LUB DOPIERO BĘDĄCYCH W FAZIE TESTÓW! > amputacje zbędnych części ciała; > wiwisekcje; > dokładne czyszczenie narządów wewnętrzych metodami brutalnymi, zabronionymi przez Instytut Matki i Dziecka; > spuszczanie nadmiernej ilości krwi z organizmu; > trzymanie przy życiu o wiele dłużej niż to konieczne; > specjalnie dobrany zestaw tortur na życzenie klienta; Jeśli jesteś Wiedźmą, Koszmarem lub osobnikiem uznanym przez Inkwizycję za godnego likwidacji, wszystko to oferuję GRATIS!!! W pozostałych przypadkach za drobną opłatą.
Polecam,Mary Jane Scythe Mary Jane Scythe
Ostatnio zmieniony przez Mary Jane dnia Sro Wrz 07, 2016 7:35 pm, w całości zmieniany 2 razy
Poszukuje osoby do wspólnych mordów zabaw z Iris. Naprawdę śmiertelnych bezpiecznych, (nie) zagrażających śmiercią drugiej postaci. Oferuję częste zabójstwa odpisy i tego samego oczekuje w zamian. Fabułę śmiało ustalę. Nie trzeba się jej bać. Nie gryzie, połyka w całości. Pisać PW lub na GG, który jest w moim profilu.
NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony przez Iris dnia Sob Paź 15, 2016 10:09 am, w całości zmieniany 1 raz
Poszukuję osóbki do retro: O, TUTAJ Preferuję Inkwizycję, osoby proinkwizycyjne lub neutralne, chyba, że ktoś chciałby dostać status osoby podejrzanej, obserwowanej~ Celuję w luźną i niewymagającą sesję, która ma na celu zarysowanie przyszłej relacji. Sorki, Koszmarki, Lana Was nie widzi :<
NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony przez Lana dnia Czw Paź 20, 2016 4:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Daeva Pani Wody
Liczba postów : 5 Join date : 16/10/2016
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Nie Paź 16, 2016 9:02 pm
Poproszę jakąś czarownicę, najlepiej uciskaną lub w przeszłości skrzywdzoną przez ludzi nienawidzących wiedźm. Może być nawet w jakiś sposób ranna, Daeva ją opatrzy.
I generalnie szukam czarownic gotowych do utworzenia zorganizowanego ruchu przeciw tym, którzy na nie polują - oczywiście też do gry.
aktualne
Desideria Nieokreślony Twór
Liczba postów : 110 Join date : 13/11/2015
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Nie Paź 23, 2016 2:22 pm
Drogie Eksper... znaczy dzieci. Pragę oddać Wam w ręce Des oraz Lizze. Chętnych proszę o kontakt pw badź gg. Ponadto uprasza się każdego kto miał jakąś sesje, z w/w postaciami, o kontakt (jeśli jeszcze nie udało mnie się odpisać Wam. Tak mam skleroze i wszystiekgo nie ogarniam więc proszę sie przypominać) Z wyrazami braku szacunku Des.
Sylvana Caselli Pani Cień
Liczba postów : 3 Join date : 28/11/2016
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Sob Gru 03, 2016 10:54 pm
Poszukuję jakiejś miłości (tylko dziewczyny oczywiście ;3 ) bądź przyjaciółki. Wroga też mogłaby mieć, bo co to za życie bez wrażeń? Dobra, po prostu, szukam każdego. Jesteś chętny/a pisz na pw. Tylko do miłości mam ten wymóg, by owa istota była płci żeńskiej. ^^
Fiammetta Kuglarka
Liczba postów : 28 Join date : 18/06/2016
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Nie Gru 11, 2016 9:45 pm
Jeden z przedstawicieli gatunku zagrożonego mężczyzn poszukuje Sesji. A tak na serio to jestem otwarty na propozycje i wspólne główkowanie jakby ktoś byłby chętny ^.^
Saja Żniwiarz
Liczba postów : 356 Join date : 06/01/2017
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Czw Sty 12, 2017 10:44 am
Jak wyżej poszukuję jakiejś ciekawej fabuły. Jestem otwarta na różne propozycję.
Szukam jakiejś fabuły dla Kubusia. On jest miły, dobry, nie gwałci, no cud mężczyzna :< A jak ktoś nie chce fabuły, to chociaż zapraszam do zawierania relacji, o.
Dobra, kochani, poszukuję osoby do pisania. Wolf i Hawke są gotowi do kolejnych przygody! Adventure Time! Ja naprawdę nie gryzę. Należę raczej do masochistów... Jestem otwarta na propozycje i gotowa na wszystko. No, może prócz śmierci... Lubię swoich bohaterów. Zdają się być w miarę fajni. Z chęcią spróbuję wymyślić jakiś zarys fabuły, ale potrzebuję choćby małego haczyka.
Nieaktualne
Fanny Szmaragd
Liczba postów : 348 Join date : 16/10/2016
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Sro Mar 08, 2017 10:32 am
Poszukuję kogoś do ciekawej fabuły, nie koniecznie zakończonej śmiercią którejś z postaci. Wymagam jedynie pewnej systematyczności w odpisach i całkiem składnych postów. Chętnych zapraszam na priv.
NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony przez Fanny dnia Sob Mar 11, 2017 1:02 am, w całości zmieniany 1 raz
Azazel Czarownica Ognia
Liczba postów : 81 Join date : 10/03/2017
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Pią Mar 10, 2017 7:37 pm
A więc chętnie zagram! Już rozpoczęłam by nie było xD Więc kto chętny to o KLIK tutaj zapraszam xD
Katerina Córeczka tatusia i mamusi
Liczba postów : 33 Join date : 11/03/2017
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Nie Mar 12, 2017 8:28 pm
Wielkie Bum!! Wbijam, zapraszam, zachęcam! Nie bać się, nie gryzę...jeszcze! Ale chętnie mogę być pogryziona! Ale dobra tak na poważnie to tego..zapraszam do burdelu! A oto i TUTAJ może masz tyle odwagi? Chętnych zapraszam! Zapewniam, że nie będzie nudy! (o ile mnie braciszek nie zabije!)
Arnett Ex-balsamistka
Liczba postów : 7 Join date : 20/03/2017
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Sro Mar 22, 2017 8:49 am
Popiszę sobie z kimś, tak "o". I to chyba tyle.
Adrastia Arcymistrzyni
Liczba postów : 134 Join date : 24/02/2017
Temat: Re: Poszukiwania do gry. Sro Mar 22, 2017 1:51 pm
Szukam kogoś do fabuły. Seks, bitwa, zwykły wątek, cokolwiek. Z wyjątkiem wątków zapoznawczych. Czego oczekuję? Względnej częstotliwości odpisów (tak przynajmniej 1 post na 2 dni), całkiem znośnego stylu pisania oraz tego, by fabuła nie była nudna. Dziękuję za uwagę
Z racji mego powrotu na lono owego forum pragne rozpoczac cos nowego. Całkowicie nowego, a co za tym idzie wszystko, co działo sie wczescniej zostaje tylko w strefie legend. Nowa karta, nowe wspomnienie oraz czas dla Was. Jesli mimo wszystko ktos zechce przygarnac moje postaci, to bede wdziecznym czlowiekiem. Dla przypomnienia: Des- Takie wredne, ze zlym nastawienie do zycia. Jak chcesz miec zniszczony dzień, to ona jest dobra recepta Lizze- Takie sobie dziecko, co przestało być dzieckiem. Chyba, ze cos sie zmienilo. Chetne dusze zapraszam do kontaktu. Jesli takowych nie znajdę cóz pozostanie mi znowu tylko obserwować. Dziekuje za uwagę.